VIDEO/Leancă, despre ridicarea protestatarilor de la momentul lui Ștefan cel Mare: „Aici poți acuza și de o parte, și de altă parte”

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă consideră că ziua de 27 august ar fi trebuit să fie una de expresie a consolidării societății. Leancă susține că protestatarii care se aflau în preajma monumentului lui Ștefan cel Mare din capitală au știut că vor fi ridicați și că acuzațiile pentru ce s-a petrecut pot fi aduse și unei părți, și alteia. 

„Îmi pare rău că ziua de 27 august nu este o expresie a consolidării societății. Eu cred că-n această zi ar fi trebuit să punem deoparte nemulțumirile, multe din ele absolut justificate, să ne gândim la ce s-a întâmplat acum 27 de ani și să ne gândim că statul ăsta are oameni, iar oamenii au nevoie de  o speranță și tocmai în această zi mi-ar fi plăcut să nu existe baricade în R. Moldova.

(…) Aici (cu referire la ridicarea protestatarilor de către poliție, n.r. ) poți acuza și de o parte, și de altă parte. Oamenii știau că pe 27 va fi depunere de flori și știau că dacă nu vor pleca de acolo, vor fi ridicați”, a spus Leancă.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    Și la ce mă rog vă puteți aștepta de la un cacanar șantajat de uzurpator? La nimic altceva de cât schelălăit colaboraționist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *