Video/ Gafele lui Donald Trump la întâlnirea cu regina Elisabeta

Britanicii numără greșelile de protocol ale lui Donald Trump în timpul vizitei de lucru la castelul Windsor. Regina Elizabeta a II-a a trebuit să-l aștepte mai mult de 10 minute pe liderul de la Casa Albă, Trump nu a făcut plecăciunea, s-a întors cu spatele la regină şi era descheiat la sacou. Neglijențele sunt intrepretate drept o lipsă de respect față de protocolul diplomatic. 

Într-un moment din cadrul întrevederii de la Castelul Windsor dintre președintele Donald Trump și Regina Marii Britanii, liderul american a mers în fața Reginei, blocându-i calea în timp ce urmau să primească salutul gărzii de onoare.

Melania și Donald Trump au întârziat aproximativ 10 minute la începutul vizitei de lucru și au omis să se încline în fața Reginei, alegând să-și strângă mâinile. Plecăciunea în fața suveranei nu este obligatorie, dar este considerată o bună manieră, care este practicată de toți oficialii la întrevederea cu Regina.

În timpul vizitei de lucru, circa 250 de mii de protestatari, potrivit organizatorilor – au umplut străzile din centrul Londrei. Marşuri mai mici au avut loc în zeci de oraşe din Marea Britanie. Manifestanții au purtat pancarte şi bannere cu mesaje prin care şi-au arătat nemulţumirile față de politicile lui Donald Trump: împotriva imigranţilor, faptul că neagă schimbările climatice şi modul în care tratează femeile.

Sursa foto: adevărul.ro


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *