VIDEO/ Frigărui și „exit poll improvizat” lângă o secție de votare din circumscripția Orhei

La o secție de votare din circumscripția nr.18 Orhei, Călărași, susținătorii Partidului Șor au amenajat o masă unde se pare că sunt înregistrați cei care vin să-și exercite dreptul la vot. Lângă gardul secției de votare, un alt grup de persoane, printre care se afla și un polițist, gătesc frigărui în aer liber.

Un filmuleț video de la fața locului a fost publicat de Valeriu Munteanu, candidatul Blocului ACUM pe circumscripția uninominală nr. 18, unde candidează și primarul de Orhei, Ilan Șor.

Din imagini se vede cum în imediata apropiere a secției de votare nr. 18/39 din Săseni, raionul Călărași, un grup de persoane, printre care se afla și un polițist gătesc frigărui în aer liber. Tinerii au spus că sărbătoresc o zi de naștere, Munteanu susține, însă, că și în apropierea secțiilor de votare din alte localități se întâmplă același lucru.

Pe teritoriul secției de votare, susținătorii Partidului Șor au amenajat o masă chiar la intrarea în secția de votare, unde potrivit lui Munteanu sunt înregistrați cei care vin să-și exercite dreptul la vot.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *