Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Frigărui și „exit poll…

VIDEO Frigărui și „exit poll improvizat” lângă o secție de votare din circumscripția Orhei

La o secție de votare din circumscripția nr.18 Orhei, Călărași, susținătorii Partidului Șor au amenajat o masă unde se pare că sunt înregistrați cei care vin să-și exercite dreptul la vot. Lângă gardul secției de votare, un alt grup de persoane, printre care se afla și un polițist, gătesc frigărui în aer liber.

Un filmuleț video de la fața locului a fost publicat de Valeriu Munteanu, candidatul Blocului ACUM pe circumscripția uninominală nr. 18, unde candidează și primarul de Orhei, Ilan Șor.

Din imagini se vede cum în imediata apropiere a secției de votare nr. 18/39 din Săseni, raionul Călărași, un grup de persoane, printre care se afla și un polițist gătesc frigărui în aer liber. Tinerii au spus că sărbătoresc o zi de naștere, Munteanu susține, însă, că și în apropierea secțiilor de votare din alte localități se întâmplă același lucru.

Pe teritoriul secției de votare, susținătorii Partidului Șor au amenajat o masă chiar la intrarea în secția de votare, unde potrivit lui Munteanu sunt înregistrați cei care vin să-și exercite dreptul la vot.