Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Din ce surse Ilan…

VIDEO Din ce surse Ilan Șor va moderniza trecerile subterane din sectorul Botanica

Liderul Partidul Politic „Șor” Ilan Șor și vicepreședintele fracțiunii parlamentare a partidului, Petru Jardan, susțin că au depus un demers la Primăria mun.Chișinău în care solicită să le permită să modernizeze toate trecerile subterane de pietoni din sectorul Botanica, se anunță într-un comunicat de presă al Partidului „Șor”.

„Depunem prezentul demers ca urmare a numeroaselor adresări din partea locuitorilor sectorului Botanica al municipiului Chișinău, pe marginea unui subiect care necesită, în opinia noastră, o atenție sporită. Este vorba de trecerile pietonale subterane care se află într-o stare deplorabilă, iar unele dintre ele prezintă chiar un risc sporit pentru viața și securitatea oamenilor”, se arată în document.

În cadrul ședinței Primăriei mun. Chișinău din 13 mai curent, cu referire la solicitarea înaintată de către Ilan Șor și Petru Jardan, Ruslan Codreanu, primarul interimar al mun. Chișinău, a declarat că „o astfel de solicitare nu a fost. Am auzit doar declarațiile în presă”.

Solicitat de către ZdG, Ilan Șor a declarat că „în calitate de președinte al consiliului de administrație al „Avia Invest, compania „Avia Invest” cu mare plăcere s-a oferit să repare trecerile subterane”. De asemenea, acesta a confirmat că „Avia Invest” va suporta toate cheltuielile.

Subteranele din sectorul Botanica al capitalei ar putea fi reparate, însă nu din sursele Partidului „Șor”, dar cu ajutorul companiei „Avia Invest”, al cărei director este deputatul Pentru Jardan. De asemenea, Jardan a candidat pe circumscripția nr. 23, care a cuprins o parte din sectorul Botanica al mun. Chișinău.