VIDEO/ Declarațiile șefilor PAS și PPDA după întrevederea cu ambasadorii UE la Chișinău

Liderul PPDA, Andrei Năstase, ales primar al capitalei la 3 iunie, dar lipsit de mandat prin decizia Judecătoriei Chișinău, și președinta PAS, Maia Sandu, s-au întâlnit astăzi cu ambasadorii Uniunii Europene în R. Moldova pentru a discuta situația generată de invalidarea rezultatelor alegerilor locale noi.

Maia Sandu susține că a explicat reprezentanților ambasadelor statelor UE despre argumentele hotărârii și i-au anunțat despre intenția de a organiza proteste până când va fi anulată decizia.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Dorin

    Mandatul va fi validat fara multe dubii, si consider ca D-ul Nastase ar fi de cuviinta sa nu mai faca agitatie si sa planifice activitate pe viitor ca sa vina cu solutii nu acuzatii si scuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *