(VIDEO) Cum au cedat socialiștii PMAN în favoarea PDM-ului! Ce spune Andrian Candu

Deși Piața Marii Adunări Naționale a fost rezervată încă acum doi ani de către Partidul Socialiștilor din R. Moldova, care preconizau să organizeze la 9 mai 2017  un miting și un concert, aceștia se pare că au renunțat la idee în favoarea Partidului Democrat din Moldova. 

PDM a rezervat PMAN abia la 2 mai curent. Tot atunci, PDM a anunțat că urmează să organizeze un marș dedicat acestei zile. 

Întrebat de ZdG cum a reușit PDM să convingă socialiștii, Andrian Candu a declarat că există o solidaritate și între forțele politice.

Cât despre costurile manifestațiilor organizate de partid, Andrian Candu a declarat că PDM va oferi mai târziu informații.

Citiți și

(video) Cât costă concertul din PMAN? LUPU: „Nu sunt contabilul Partidului Democrat” BULIGA: „Nu sunt director financiar”

(video) Cum explică ministra Culturii semnificația evenimentelor de astăzi din Chișinău


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *