Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Ce NU își amintește…

VIDEO Ce NU își amintește Chiril Gaburici despre BAC

Foto: captură privesc.eu

La mitingul organizat astăzi de PDM a fost prezent și Chiril Gaburici, ministru al Economiei și Infrastructurii în Guvernul Filip. Abordat de reporteri, acesta nu a reacționat nici la întrebarea despre cum a susținut examenul de bacalaureat, nici la aceea despre cum a luptat anterior PDM cu acțiunile „nepatriotice” ale lui Igor Dodon.

Anterior, ZdG a publicat articolul „CV-ul necenzurat al premierului”, care a dezvăluit mai multe detalii necunoscute din trecutul acestuia: faptul că a învăţat la Colegiul de Microelectronică şi Tehnică de Calcul din Chişinău (CMTCC), situat pe str. Mihail Sadoveanu, instituţie unde a încercat, dar nu a susţinut Bacalaureatul, astfel că a plecat fără să obţină o diplomă de studii medii, că a fost înmatriculat, iar ulterior exmatriculat de la Academia de Studii Economice sau că a ajuns la Universitatea Slavonă, care pe atunci nu avea acreditare. Informaţia despre faptul că Gaburici a studiat la CMTCC a fost ascunsă de oficial în CV-ul său, postat atunci pe www.gov.md.

Chiril Gaburici nu a explicat până în prezent cum a obținut dimploma de 11 clase la Gimnaziul nr. 8 din Chișinău, actualul Liceu Teoretic „Ștefan cel Mare”, în baza căruia a fost înmatriculat la studii superioare, deși nu a frecventat instituția de învățământ. 

Detalii AICI