VIDEO/ „Cartierul PDM” din centrul capitalei: Ce se întâmplă la 3 luni de la plecarea lui Plahotniuc

Astăzi, 7 septembrie, are loc Congresul extraordinar al Partidului Democrat din Moldova (PDM). Democrații urmează să decidă cine va prelua șefia partidului. Aceștia au anunțat că Congresul nu va avea loc la sediul partidului, ci la Palatul Republicii.

Urmăriți un reportaj de la sediul PDM din centrul capitalei filmat ieri, 6 septembrie 2019.

Acum două săptămâni, Pavel Filip a anunțat că va candida la funcția de președinte al Partidului Democrat după ce Vlad Plahotniuc a părăsit țara și a renunțat la conducerea partidului odată cu trecerea acestuia în opoziție.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *