VIDEO/ Candidatul PPR, Vlad Țurcanu: „Am votat pentru un oraș cu atmosferă pozitivă”

Candidatul Partidului Popular Românesc (PPR) la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Vlad Țurcanu, și-a exprimat opțiunea de vot.

El a mers la secția de votare împreună cu soția și unul dintre fiii lor.

„Am votat pentru un oraș cu atmosferă pozitivă, un suflu nou, tehnologii care să creeze din această urbă un oraș modern european și pentru ca în acest oraș să aibă parte de o viață frumoasă, nu numai cei cu posibilități mari, ci și cei mai puțin avuți. Cred că posibilitățile din Chișinău oferă câmp pentru ca toată lumea să se manifeste”, a afirmat Țurcanu în fața presei.

Președintele PPR a subliniat că este „o senzație neobișnuită pentru mine”, întrucât acesta este primul scrutin participă în calitate de politician și candidat.

ZdG vă prezintă aici un rezumat privind desfășurarea alegerilor de astăzi, 20 octombrie:

LIVE TEXT/ Start vot. Alegeri locale generale și alegeri parlamentare noi. Mersul scrutinelor


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *