VIDEO/ Audieri în comisie parlamentară privind corupția în domeniul ocrotirii sănătății

Pe ordinea de zi a ședinței Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică a Parlamentului figurează 15 subiecte. Primul punct din agenda deputaților se referă la audieri publice privind fenomenul corupției în domeniul ocrotirii sănătății.

Agenda ședinței poate fi accesată AICI.

10.05. Ședința este deliberativă. Se propune amânarea pentru săptămâna viitoare a subiectului privind Proiectul de lege referitor la securitatea aeronautică.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *