Principală  —  IMPORTANTE   —   (VIDEO) Alexandra Can: „Tineretul un…

(VIDEO) Alexandra Can: „Tineretul un pic a dezamăgit și trebuie să-l reabilităm”

Candidata Partidului Național Liberal (PNL) la fotoliul de primar al capitalei, Alexandra Can, consideră că viitorul edil trebuie să fie o persoană care unește și nu stă pe baricade. Can susține că nu va admite „în niciun caz” sabotarea activității primăriei de către consilierii municipali, iar dacă acest lucru se va întâmpla, va recurge la posibilitatea de a-i chema în judecată pe acei consilieri care, nemotivat, vor încerca boicotarea activității primăriei.

Urmăriți și: (video) Când au mințit ultima dată și ce (nu) știu despre Chișinău candidații la fotoliul de primar

În perioada anilor 1990-1994, Alexandra Can a deținut funcția de contabil-şef la Ministerul Economiei Naționale, șefă de direcţie finanţe, mijloace băneşti şi preţuri la același minister, dar și consilieră a ministrului. Din 1994 se află la conducerea fabricii Artima. Can a fost ministră a industriei şi comerțului în Guvernul Sturza, timp de aproape zece luni, în perioada martie 1999 – decembrie 1999. Din 2013 până în prezent deține funcția de președintă a Asociației Patronale din Industria Uşoară.

Ziarul de Gardă a lansat campionatul de Ping-Pong cu cei 12 candidați la funcția de primar al mun. Chișinău. Șapte dintre ei au dat curs invitației: Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal (PL), Victor Strătilă, candidatul Partidului Verde Ecologist, Alexandru Roșco, candidatul Partidului „Casa Noastră-Moldova”, Andrei Năstase, candidatul PPDA, Constantin Codreanu, candidatul Partidului Unității Naționale (PUN), Alexandra Can, candidata Partidului Național Liberal (PNL) și Maxim Braila, candidatul Partidului Popular din R. Moldova.

Urmăriți Ziarul de Gardă pentru a vedea cum au răspuns ceilalți candidați la întrebările ZdG.

La 20 mai, concurenții vor lupta pentru mandatul de un an în funcția de primar general al capitalei.