VIDEO/ 7 minute la Parlament: retrospectiva primei ședințe

La prima ședință a Parlamentului ales la 24 februarie 2019, democrații au ocolit presa și intrarea principală în sala plenului, socialiștii au fost rezervați în declarații, liderul Partidului „Șor” a evitat să răspundă la întrebările despre statutul său de inculpat, iar parlamentarii din Blocul „ACUM” s-au arătat convinși să lupte împotriva corupției la nivel înalt.

Urmăriți un rezumat video al primei ședințe a Parlamentului de legislatura a X-a:


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *