Vicepreședintele unui birou electoral, găsit mort în propria casă

Vicepreședintele Biroului electoral al secției de votare nr. 20 din or. Anenii Noi, Victor Chiperi a decedat în acestă dimineață. Acesta fost găsit mort în propria casă din s. Delacău, r. Anenii Noi. Medicul de familie a constatat că decesul a survenit în urma unui stop cardiac. Informația a fost făcută publică de către membrii CEC într-u briefing de presă.

Membrii CEC au exprimat compansiune pentru familia îndurerată și a u ținut un minut de reculegere în memoria acestuia.

Zia­rul de Gar­dă te ține la curent cu cele mai impor­tan­te eve­ni­men­te ale zilei de astăzi.

Urmărește LIVE TEXT: Alegem Președintele R. Moldova


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *