Valeriu Streleț, confundat cu Vladimir Putin, la ONU

Premierul R. Moldova Valeriu Streleţ a fost confundat cu președintele Rusiei Vladimir Puţin atunci când a fost întâmpinat de staff-ul tehnic de la sediul ONU şi escortat în sala de festivităţi, cu ocazia ceremoniei de deschidere a celei de-a 70-a reuniuni a Adunării Generale a Naţiunilor Unite, la New York.

Acest lucru a fost remarcat de postul rusesc de televiziune RTVI.  Jurnaliștii ruși admit că acest incident putea fi evitat, dar s-a produs din cauza că Vladimir Putin nu a mai fost de 10 ani la reuniunile de la ONU.

Amintim că anterior s-a scris despre asemănările fizice ale lui Valeriu Streleț cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin și cu fostul președinte al României, Traian Băsescu.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. Anatolie Mereuta

    Strelet seamana cu Putinla chip,dar sa speram ca nu si la fire sa atace sau sa dispuna sa atacam pe cine stie cine,cum a facut Putin cu Crimeea..Obama nu l-a confundat pt.ca s-a pozat cu el si cu Michell Obama…

  2. Petru Rosca

    Program rapid cu castiguri la domiciliu! Suntem numarul 1 acum in tara! Succesul nostru i-a convins pe toti candidatii ca suntem cea mai buna alegere! Intra si tu acum in echipa noastra si incepe sa castigi bani! Iti oferim contract de comision, instruire de exceptie si gratuita, indrumare pas cu pas. Pentru a afla mai multe, cauta-ne la adresa de email: rosca_petru56@yahoo.fr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *