Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Valeriu Munteanu susține că lângă…

Valeriu Munteanu susține că lângă biroul Silviei Radu a fost instalat un post de poliție. Cum comentează Primăria Chișinău

Ex-ministrul Valeriu Munteanu susține că lângă biroul primarului interimar al capitalei, Silvia Radu a fost instalat un post de poliție, cu însărcinarea de a nu lăsa pe nimeni să  treacă  prin zonă. Purtătotul de cuvânt al Primăriei capitalei infirmă însă spusele lui Munteanu. 

Silvia Radu, primar general interimar-impostor a instalat de dimineață la intrarea pe holul unde este biroul primarului general (ocupat abuziv de dumneaei) un nou post de poliție, cu însărcinarea clară să nu treacă nimeni prin zonă, spre a-i tulbura liniștea uzurpatoare a doamnei.

Desprinsă cu exuberanța și cu cheltuirea fără noimă a banilor, pentru doamna „șefă” nu contează că acest nou post de pază, va scoate din bugetul municipal peste 32 de mii de lei lunar. Mai mult decât atât, în primărie sunt peste 30 de camere de supraveghere, iar doamna a chemat o companie privată, pentru a-i asigura accesul personal și exclusiv la toate camerele și înregistrările”, a spus Munteanu. 

Contactat de ZdG, purtătorul de cuvânt al primăriei a declarat că acest post de poliție nu este lângă biroul Silviei Radu, ci la etaj, la scări” și că postul de poliție s-a aflat câțiva ani de zile în urmă acolo, iar acum s-a decis din nou să se revină la el”.

Sursa foto: Valeriu Munteanu/Fb