Valeriu Munteanu: „Alegerile sunt un eveniment prin care trebuie să fortificăm democrația în R. Moldova”

Candidatul Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, a votat astăzi „pentru a scoate Chișinăul din ghearele binomului toxic care încearcă să acapereze Chișinăul”. La fel ca și contracandidații săi, Munteanu a venit la secția de votare cu toată familia, „îmbrăcați ca la o adevărată sărbătoare” − au comentat unii jurnaliști.

„Am votat pentru a scoate Chișinăul din ghearele binomului toxic care a acaparat întreaga R. Moldova și acum încearcă să acapareze pe cale nedemocratică și Chișinăul. Am votat pentru un Chișinău european, pentru libertate, pentru democrație. (…) Alegerile sunt un eveniment prin care trebuie să fortificăm democrația în R. Moldova. În cazul în care vom reuși astăzi, va fi cu adevărat un motiv de mare sărbătoare pentru toți și pentru fiecare”, a declarat Valeriu Munteanu, care a venit la secția de votare împreună cu toată familia sa.

Urmăriți aici informații la minut despre alegerile locale:

LIVE TEXT: Chișinăul își alege primarul. Tinerii „pasează” responsabilitatea celor mai în vârstă

 

Sursa foto: facebook

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *