Usatâi își sărbătorește ziua de naștere la spitalul din Moscova

Renato Usatâi, primarul orașului Bălți și liderul fracțiunii „Partidul Nostru”, își sărbătorește ziua de naștere la spital.

Acesta și-a făcut o fotografie, însoțită de un mesaj în care spune despre tradiția lui de a face cadouri de ziua lui de naștere.

„Am să dăruiesc două autospeciale Direcției municipale din Bălți „Amenajarea teritoriului şi spaţii verzi”. Știu că din bugetul orașului Bălți nu poți cumpăra multe utilaje, de aceea am decis să aduc bucurie atât mie, cât și locuitorilor orașului. Sunt sigur că acest cadou va fi util și rog ca autospecialele să nu fie păstrate în garaj, dar folosite pentru amenajarea orașului”, scrie Usatâi în postarea sa de pe o rețea de socializare.

Menționăm că acesta este internat la un spital din Moscova din cauza unor probleme de sănătate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. tarasov ion

    Autospecialele cumparate pot aduce lucruri murdare la sediile de partide din Chisinau,sau numai la Balti?iata un primar care conduce o primarie mare a celui de al doilea oras din republica din spital cu cadouri in autospeciale,cu bani si injuraturi la gunoieri si actiuni demonstrative in PMAN si blocaj la Parlament cand a fost arestat Filat,dar si cu inregistrari audio ilegale si filme porno,asta-i omul,iar in spital s-a dus la Moskova ca sa nu se afle ce are la,,,,CAP,pt,e clar ca este dus,iar afacerist cu reparatii la vagoane si cale ferata nu poate un filolog de balti,trebuia macar tehnician sa fie sau inginer,dar nu-i decat un mancurt mincinos care nu stie bine limba de stat,chiar daca are rude si in Romania pe care o critica mereu,proslavind Rusia cu Partidul Nostru sau cu Partidul Patria cu care a incercat la parlamentare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *