Un nou șef la Agenția Proprietății Publice

Fostul secretar general al Guvernului, Tudor Copaci, a fost numit director general al Agenției Proprietății Publice (AAP). Acesta a fost prezentat astăzi colectivului AAP de către viceprim-ministrul, Octavian Calmîc, ministru al Economiei.

Astfel, Tudor Copaci revine în fruntea AAP după ce a fost directorul agenției și în perioada 2009-2013. El a deținut și alte funcții importante în stat cum ar fi cea de viceministru al economiei, în două rânduri, între 2008-2009 și 2013-2015. Înainte de a fi numit directorul AAP, Tudor Copaci a deținut funcția de secretar general al Guvernului.

Tudor Copaci s-a născut la 14 iunie 1971 și este specialist în finanțe. Este absolvent al Universității de Stat din Moldova și a Academiei de Studii Economice (facultatea de finanțe).

 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *