Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Un deputat PDM susține că,…

Un deputat PDM susține că, în fiecare luni, democrații se întâlnesc cu Dodon, Chicu și Greceanîi. Dodon: „Seara, câteodată ne vedem”

Președintele de onoare al Partidului Democrat (PDM), Dumitru Diacov, susține că în fiecare zi de luni conducerea Partidului Democrat se întâlnește cu cei din „conducerea de vârf a țării”. Președintele R. Moldova, Igor Dodon, confirmă că, uneori, seara, au loc astfel de întâlniri.

Vineri, 24 ianuarie, în cadrul unei emisiunii de la postul TV21, Dumitru Diacov a declarat că în fiecare luni, el, împreună cu liderul PD, Pavel Filip și deputatul PDM Alexandru Jizdan se întrunesc în ședință cu președintele R. Moldova, Igor Dodon, premierul Ion Chicu și președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, unde discută despre „problemele care îi îngrijorează” pe democrați.

„În fiecare luni noi ne întâlnim cu președintele R. Moldova, Igor Dodon, cu premierul Ion Chicu și cu președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi si discutăm despre problemele care ne îngrijorează.

Noi am zis, atâta timp cât guvernarea lucrează bine, noi o vom susține. Noi când ne întâlnim în fiecare luni, spunem ce ne îngrijorează, ce pretenții avem. Sunt subiecte dificile care trebuie discutate o dată, de două ori”, a declarat Diacov în cadrul unei emisiuni de la TV21.

Diacov susține că la întrunire participă liderul PDM Pavel Filip și deputatul democrat Alexandru Jizdan.

Întrebat dacă la ședințele săptămânale ale „conducerii de vârf a țării” participă cei trei deputați democrați, președintele R. Moldova, Igor Dodon, susține că democrații nu au participat niciodată la aceste ședințe, însă, uneori, seara, au loc întrevederi cu cei din PDM.

„Acum dimineață? Voi credeți că ei se ascund prin veceuri sau ce? Dimineță la ora 8:00? Niciodată la ora 8:00 ei nu au fost la ședințele noastre, dar seara, câteodată ne vedem”, a declarat Dodon.