Ultima zi pentru prezentarea raportului anual privind gestiunea financiară a partidului politic

Comisia Electorală Centrală (CEC) anunță că astăzi, 31 martie, este ultima zi când partidele politice își pot prezenta raportul anual privind gestiunea financiară pentru anul 2017.

„Raportul va fi prezentat la Comisie conform prevederilor Legii Nr. 294 din 21.12.2007 privind partidele politice și a Regulamentului privind finanțarea activității partidelor politice, aprobat prin hotărîrea CEC nr. 4401 din 23 decembrie 2015. Ulterior acestea vor fi făcute publice, fiind plasate la rubrica „Rapoarte financiare” pe pagina web oficială a instituției. Comisia va asigura activitatea instituției pentru ziua de sâmbătă, 31 martie curent”, anunță reprezentanții CEC.

Potrivit Comisiei, până la 30 martie, din cele 45 de partide politice înregistrate, 24 au prezentat rapoartele financiare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *