Ultima oră: Deputata Buliga numită șefă la Casa Națională de Asigurări Sociale

Deputatata democrată Valentina Buliga a fost numită de Guvern în funcția de șefă a Casei Naționale de Asigurări Sociale. Laura Grecu, ex-șefa instituției a fost eliberată din funcție după ce și-a depus demisia.

Valentina Buliga este în prezent deputată și vicepreședintă a Partidului Democrat. Ea deține și funcția de președintă a organizației de femei a PDM. În perioada anilor 2009 – 2015, Buliga a fost ministra Muncii, Protecției Sociale și Familiei.

Și fostul șef de la Casei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), Dmitrii Parfentiev, a primit o funcție nouă, el urmând să fie directorul Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare, după ce ar fi câștigat concursul pentru ocuparea acestei funcții.

În ședința Guvernului de miercuri, 26 decembrie, Guvernul a rechemat-o din funcție pe ambasadoarea R. Moldova în Italia, Stela Stângaciu, după ce i-a expirat mandatul. În locul ei nu a fost numită o altă persoană.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Lider Moldovan

    Degrabă o s-o viziteze la noul post moșneagul cela principial de la Glodeni, dl Dohotaru. Discuția va fi foarte principială. Să se pregătească…

  2. Lider Moldovan

    Degrabă o s-o viziteze la noul post moșneagul cela principial de la Glodeni, dl Dohotaru. Discuția va fi foarte principială. Să se pregătească… Mai bine să îmbrace o bluză de-o culoare mai puțin provocatoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *