Ultima oră: Deputata Buliga numită șefă la Casa Națională de Asigurări Sociale

Deputatata democrată Valentina Buliga a fost numită de Guvern în funcția de șefă a Casei Naționale de Asigurări Sociale. Laura Grecu, ex-șefa instituției a fost eliberată din funcție.  

Valentina Buliga este în prezent deputat și vicepreședinte al Partidului Democrat. Ea deține și funcția de președintă a organizației de femei a PDM. În perioada anilor 2009 – 2015, Buliga a fost ministra Muncii, Protecției Sociale și Familiei.

Și fostul șef de la Casei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), Dmitrii Parfentiev, a primit o funcție nouă, el urmând să fie directorul Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare, după ce ar fi câștigat concursul pentru ocuparea acestei funcții.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *