Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Tudor Deliu: „Sistemul de jusiție…

Tudor Deliu: „Sistemul de jusiție trebuie demolat și clădit de la zero”

Deputatul PLDM Tudor Deliu a criticat dur acțiunile de protest din fața Curții de Apel, unde, în aceste clipe, este examinat recursul avocatului lui Vlad Filat, Igor Popa, privind decizia de arest pentru 30 de zile.

„Acești oameni au fost aduși cu microbuzele de cineva. Mă întristează să văd cum unele televiziuni mint cetățenii prinvind ceea ce se întâmplă aici. Deputații PLDM au venit la curte pentru a-l susține pe Vlad Filat, dar nu pentru a influența în vreun fel decizia Curții de Apel. Noi vrem ca în R. Moldova să fie justiție, dar nu injustiție. Am văzut unii membrii PD care participă la această acțiune de protest. Îmi pare rău că au fost aduși și copii de la școală, care nici nu știu ce se întâmplă. Asta arată încă o dată că în R. Moldova nu se face justiție corectă. Sistemul de justiție trebuie demolat și clădit de la zero”, a declarat Deliu.

Menționăm că un număr mare de oameni s-a adunat în fața Curții de Apel Chișinău, unde a venit și liberal-democratul Vlad Filat. Aceștia strigă: „Astăzi este sărbătoare, Filat la închisoare”, „Filat la pușcărie” și „Miliardul înapoi”.