SUA încurajează învestirea noului Guvern

Statele Unite ale Americii salută formarea noului cabinet de miniștri în frunte cu deputatul Valeriu Streleț și speră că în scurt timp vor fi efectuate schimbări rapide spre integrarea europeană a R. Moldova.

„Salutăm formarea noului Guvern al R. Moldova. Ne așteptăm la o conlucrare cu premierul Streleț și cabinetul său de miniștri în vederea implementării reformelor care vor fi benefice pentru cetățenii R. Moldova care au votat pentru un viitor european al acestei țări”, scrie într-un comunicat transmis de Departamentul de Stat SUA.

Totodată, Departamentul de Stat a menționat că Statele Unite își mențin angajamentul de a sprijini R. Moldova în lupta împotriva corupției și în implementarea reformelor.

Amintim că ieri, 30 iulie, a fost votat cabinetul de miniștri condus de Valeriu Streleț.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *