Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Streleț acuză Guvernul Leancă. „Guvernul…

Streleț acuză Guvernul Leancă. „Guvernul lui Leancă a comis gafe monumentale, pentru că nu a înțeles esența unor procese”

„Guvernul lui Leancă a comis o serie de gafe monumentale, bazându-se pe faptul că nu a înțeles esența unor procese”, a declarat Valeriu Streleț, în cadrul emisiunii „ÎnProfunzime”, de la ProTV.

Totodată, Valeriu Streleț susține că nu a vorbit despre aceste gafe, până în prezent, „din solidaritate politică, mai ales că eram colegi de partrid. Însă, nu pot să spun că PLDM poartă vreo răspundere pentru deciziile Guvernului Leancă, mai ales, pentru că în cadrul partidului nu se discutau problemele privind garanțiile din sistemul bancar sau momentul când s-a semnat contractul de concesiune al aeroportului”, a subliniat premierul.

„Eu o să îmi asum responsabilitatea pentru toți pașii pe care o să-i fac, înțelegând că în aceeași manieră trebuia să o facă și guvernul precedent”, a comentat Streleț.

Amintim că Iurie Leancă a deținut fotoliul de prim-ministru al R. Moldova în perioada mai 2013 – ianuarie 2015 până la investirea guvernului Gaburici.