Socialiștii se plâng că niciun partid de opoziție nu a susținut moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Filip

Socialiștii se plâng că niciun partid de opoziție nu a susținut moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Filip. „Aveam nevoie doar de două semnături, dar nimeni nu a votat: nici PCRM-ul și nici PLDM-ul, pentru că se tem că în cazul în care ar fi alegeri anticipate nu ar ajunge în Legislativ”, au declarat deputații PSRM.

Amintim că, la 14 iunie, deputații PSRM au anunțat că inițiată o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Filip.
„Considerăm că acest Guvern este unul anti-democratic, anti-social, corupt, iresponsabil, mincinos și de aceea trebuie să plece. Ținem minte cum acest Guvern a fost ales și apoi numit. Majoritatea cetățenilor era și este împotriva acestei majorități parlamentare pestrițe. Este cert faptul că acest Guvern trăiește într-o altă realitate și ei pretind că au obținut creșterea economiei. Ei consideră că crește și nivelul de viață al cetățenilor. În realitate, vă informăm că: deficitul bugetar pentru 2017 este unul fără precedent, 70% din cetățenii R. Moldova primesc un salariu sub media pe țară, aproape un milion de cetățeni se află în pragul sărăciei, conform datelor statistice, 106 persoane pleacă zilnic din Moldova… Vă prezentăm moțiunea semnată de către 24 de deputați, numărul necesar este de 26 de deputați, nu ne ajung două semnături. Chemăm colegii care se consideră opoziție să semneze. Considerăm că Guvernul Filip trebuie să plece”, spunea atunic deputatul socialist Vlad Batrîncea.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Mihai

    Socialistii miorlaie pentru ca se tem ca Guvernul Filip avanseaza prea mult pe parcursul european, iar Dodon nu isi poate respecta promisiunile fata de Kremlin.

  2. Realist

    Cum sa sustii motiune impotriva lui Filip? Nu ati vazut cum ieri il cuprindeau toti oficialii din UE? Omul asta are deja imagine internationala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *