Socialiștii au în Parlament un nou deputat. Curtea Constituțională i-a validat mandatul

Fracțiunea Partidului Socialiștilor va avea un nou deputat în Parlament. Curtea Constituțională a validat astăzi, 21 noiembrie, mandatul deputatului Mihail Paciu, de pe lista socialiștilor.

Noul ales al poporului va ocupa în Parlament fotoliul lui Ion Ceban, care a renunțat la mandatul de parlamentar, în favoarea celui de primar al mun. Chișinău.

Mihail Paciu este fermier și un om de afaceri din Brăviceni, raionul Orhei. Acesta este conducător al Gospodăriei Țărănești „M.I. Paciu”. În iunie 2017, acesta a fost decorat de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, cu Ordinul „Gloria Muncii” pentru „muncă îndelungată şi prodigioasă în complexul agroindustrial, merite în sporirea eficienței producției agricole și contribuție la dezvoltarea infrastructurii social-economice”

Atunci, radioorhei.info a scris că, la începutul lunii octombrie 2017, gospodăria țărănească deținută de Mihail Paciu a fost inclusă într-o listă de 18 companii, care au avut dreptul de a exporta în Rusia materialul săditor viticol şi pomicol pe care îl produc.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *