„Șmecheriile” lui Dodon

Igor Dodon, liderul Partidului Socialiștilor din R. Moldova, se arată indignat că partidele au lipsit la ședința Parlamentului de la ora 10:00, pe care a solicitat-o, cu câteva zile în urmă, Eduard Smirnov, deputatul-socialist.

„Am fost la ședința Parlamentului, dar colegii care formează majoritatea au lipsit. În timp ce țara arde, eurounioniștii și comuniștii împart funcțiile. Ceea ce fac eurounioniștii și comuniștii este cinic și grotesc. Dacă ei nu vor să înceapă lucrările Parlamentului, cea mai bună soluție acum ar fi alegerile anticipate, care să izbăvească țara de aceste partide iresponsabile, care se gândesc numai la interesele proprii care parazitează pe seama cetățenilor”, a scris Igor Dodon pe una din rețelele de socializare.

Menționăm că astăzi, 15 ianuarie, este sărbătorită Ziua Culturii Naționale și Ziua de naștere a lui Mihai Eminescu. Astfel, depunerea de flori la bustul scriitorului a fost programată la ora 10:00. Socialiștii știind acest lucru, au solicitat ca la aceiași oră să aibă loc ședința Parlamentului, în timp ce au venit să depună florile la bustul poetului român la ora 9:00.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

6 comentarii

 1. Petru

  Nu specherii da debilism politic si prostie curata, incalca legea statului si inca se da mare, trebuie sa nu ai logica deloc ca sa faci asa ceva, lui ii pare ca in tara asta toti au nivelul de cultura si inteligenta ca la Radvan

 2. Vasile Ghita

  Apoi Dodon este bun numai de smecherii, in rest niciun rost din el. Deputatii socialisti veniti in legislativ nu sunt buni de nimic. Nu stiu macar ce inseamna acela produs intern brut, dar ei inca isi propun sa creasca economia tarii. Si plus la toate, aceasta pseudo-sedinta nu are temei legal. Asa-zisul moderator Eduard Smirnov nu are niciun drept sa convoace sedinta legislativului.

 3. Marin Lozov

  Nu pot sa inteleg cine au votat pentru acesta hurta de dobitoci. Parca modovenii nu mai sunte ei chiar asa de ipocriti dar totusi s-a votat, deci asta si meritam ca in parlament sa avem oameni care se f*t pentru mincare si mai rau este ca ei sunt incompetenti, in fara de Dodon care are un caracter ipocrit dar cu ceva gargauni. Ce sa spui tare prosteasca situatie.

 4. Andrei

  Dodon nu vede ca nu face decit sa se faca de ris in fata societatii cu asa iesiri, desi vinovatul principal este Ghimpu caci prin exagerarile sale a blocat formarea aliantei si ofera unde verde lui Dondon acum.

 5. Victor

  Dacă suntem moldoboi votăm Gondoni – Dodoni că de altceva nu suntem capabili. Mie totuși îmi place deputata lui Dodon, paremi-se Marinocica nu cea care se freacă pentru mîncare. Merge și Zina pulămetcița ncea născută în Siberia și acum î-i pupă în poponeațî pe frații ei ruso mongoli gen Edic Smirnov , și el deputat în Parlamentul RM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *