Sandu și Năstase au anunțat data următorului protest. De unde va porni acesta?

Astăzi, liderul PPDA, Andrei Năstase și lidera PAS, Maia Sandu au susținut un briefing în cadrul căruia au precizat data următorului protest. Acesta ar urma să aibă loc pe 1 octombrie curent, pornind de la cinematograful Gaudeamus din Chișinău. 

„Consultându-ne cu oamenii din teritoriu, am decis, având în vedere mai multe circumstanțe, că vom continua protestul nostru pe data de 1 octombrie. Până atunci însă, vom depune toate eforturile pentru a opri această guvernare de la derapajele pe care le săvârșește. Vom porni de la cinematograful Gaudeamus și, de acolo,  vom  mergem într-un marș. Vom decide cu oamenii cum mergem”, a spus Năstase.

Totodată, Sandu a menționat că așteaptă de la conducerea postului public de televiziune un răspuns clar la solicitarea de a primi timp de emisie.

Pe 17 septembrie, protestatari în frunte cu Maia Sandu și Andrei Năstase au solicitat conducerii TRM să ofere opoziției câte o oră de emisie în fiecare săptămână. Conducerea postului național a ignorat însă cerințele protestatarilor, iar ultimii au decis să ofere ultimatum până vineri, 22 septembrie.

Ulterior, TRM a lansat un Apel în care se spune că echipa postului public de televiziune ar fi fost ținta unor acuzații nefondate.

Citiți și:

 Compania „Teleradio-Moldova” a desemnat fundația lui Vlad Plahotniuc „fundația anului”. Cum argumentează directoarea TRM 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *