Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   S-a constituit o Organizaţie de…

S-a constituit o Organizaţie de femei a PPEM

Ieri, 5 martie 2016, a fost constituită Organizația de Femei a Partidului Popular European din Moldova.

„La conferința de constituire au participat peste 100 de delegați din majoritatea raioanelor Republicii Moldova. Președintele organizației a fost aleasă Lucia Spoială. Primarul or. Durlești din partea PPEM, Eleonora Șaran, a fost aleasă vicepreședinte al organizației. Organizația își propune să promoveze valorile europene, să promoveze femeile în structurile de conducere ale PPEM și ale țării”, se menţionează pe pagina PPEM.

„Cea mai mare realizare pe care a avut-o PPEM a fost și este echipa. Astfel, organizația care se formează astăzi va completa echipa noastră, fiind convins că vom avea cea mai bună organizație de femei din Republica Moldova, așa cum este cea de tineret. Datoria noastră este să nu descurajăm, să nu pierdem încrederea că putem face ca moldovenii să rămână în această țară. Împreună avem șanse să schimbăm țara în care trăim”, a menționat Iurie Leancă în deschiderea evenimentului.

Totodată, membrii Organizației de Femei a PPEM au trasat obiectivele și scopurile de viitor, au aprobat un regulament de activitate şi au ales organele de conducere.