Renato Usatîi l-a interogat pe tânărul care spune că a fost plătit cu 50 de lei pentru a participa la proteste

Recent, postul de televiziune Publika TV a prezentat un reportaj în care un protestatar din Basarabeasca povestește că ar fi primit 50 de lei pentru a participa la acțiunile de protest de ieri. Acesta se arată nemulțumit de faptul că alți protestatari ar fi fost plătiți cu 100, 150 sau 200 de lei și spune că a fost plătit de un membru al Partidului Nostru, condus de Renato Usatîi.

Protestatarul mai declară că i s-ar fi propus bani pentru a participa la o lovitură de stat, dar el a refuzat.

Mai târziu, pe rețelele de socializare a apărut un material video în care protestatarul interogat în detaliu de către Renato Usatîi menționează că ar fi făcut declarațiile anterioare pentru Publika contra sumei de 100 de dolari, bani pe care urma să-i primească de la președintele raionului Basarabeasca, membru PSRM.

 

Ulterior, președintele raionului Basarabeasca, Petru Puşcari a vorbit în detaliu cu privire la acest incident, susţinând că  declaraţiile protestatarului sunt o provocare atât pentru el, cât şi pentru PSRM şi spusele tânărului n sunt credibile, pentru că acesta se află la evidenţa medicilor psihiatri.

“L-am invitat pe Petru Puşcari la Chişinău pentru a clarifica situaţia. Declar că incidentul nocturn cu flăcăul „sincer” din Basarabeasca, care are şi un certificat de la psihiatru, este o minciună şi o provocare. Mai mult ca atît, sînt convins că este o provocare bine regizată”, a menţionat Dodon pe un site de socializare.

 

“În opinia mea, înainte de a face acuzaţii publice şi de a da publicităţii istoria respectivă, era cazul să fie clarificate toate circumstanţele şi nu să fie instigate spiritele şi împrăştiate „complimente”. Aşa cred că trebuie să fie relaţiile între parteneri.

La momentul actual, principala întrebare este: cine profită din situaţia creată? Socialiştii? La sigur – nu. „Partidul Nostru”? Nu ştiu. Sper că nu. Unicul beneficiar ar fi guvernarea”, a mai spus liderul socialiştilor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *