Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Renato Usatîi: "Astăzi, în Partidul…

Renato Usatîi: „Astăzi, în Partidul Nostru au trecut 18 organizaţii teritoriale ale PCRM”

„Astăzi, în Partidul nostru au trecut primarul oraşului Cantemir, vicepreședintele raionului Cantemir, primarii mai multor localităţi şi 18 (din 24) organizații teritoriale ale PCRM.

Luând această decizie, m-au invitat la o întâlnire cu activul. Duminică am vizitat oraşul Cantemir. Locuitorii orașului și activul sunt dezamăgiți de poziția partidului pentru care au votat la ultimele alegeri. Acest partid s-a vândut oligarhilor într-un moment critic pentru țară”, spune liderul PN într-o postare pe un site de socializare.

„Am discutat cu participanții la reuniune mai multe întrebări, atât politice, cât și socio-economice. Am discutat despre evenimentele recente. Oamenii sunt conștienți de ceea ce se întâmplă și evaluează în mod adecvat situația creată. Acest lucru se referă și la recenta decizie a așa-numitei Curţi Constituționale, care a şi-a bătut joc de Constituție. În mod evident, decizia a fost luată pentru a păstra regimul criminal și pentru a evita alegerile anticipate”,a mai spus Usatîi.