Renato Usatîi a publicat un document care confirmă că nu ar fi dat în căutare în Rusia

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a publicat un certificat emis de Ministerul rus de Interne în care se menționează că acesta nu ar avea antecedente penale. Fostul primar al oraşului Bălţi a prezentat documentul în contextul în care zilele trecute în presă a apărut informația că acesta ar fi fost dat în căutare pe teritoriul Rusiei. 

În document se menționează că la data de 26 aprilie 2019 (atunci când a fost emis documentul), Renato Usatîi nu este condamnat și că nici nu ar fi dat în căutare pe teritoriul Federației Ruse.

Informația precum că Renato Usatîi a fost anunțat în căutare pe teritoriul Federației Ruse a apărut în spațiul public la 17 mai 2019 și se confirmă printr-o căutare în baza de date a Ministerului rus al Afacerilor Interne. 

Totodată, nu este precizat în baza cărui articol este dat în căutare Usatîi, fiind inclusă doar remarca „în baza unui articol al Codului Penal”.Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *