Remanieri la guvern. Cine ar urma să-l înlocuiască pe Volconovici la Ministrerul Agriculturii

Nicolae Ciubuc este candidatul PDM la funcția de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Acesta ar urma să-l înlocuiască pe Liviu Volconovici. 

Ciubuc declară pentru anul trecut un salariu de peste 300 mii de lei de la AIPA, pentru anul trecut și 4500 de lei de la IS Centrul Informational Agricol.  Familia Ciubuc deține în posesie, din 2014, o casă de locuit, un garaj, precum și o altă avere imobiliară. De asemenea, Ciubuc mai dețin un teren intravilan, din 2004, evaluat la circa 150 mii de lei. Anul trecut, Ciubuc a intrat în posesia unui automobil marca BMW 525, fabricat în 2006, despre care susține că are o valoare de 5 000 de euro.

Nicolae Ciubuc a fost numit în 2016 în  funcția de Director al Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA). Din 2010, el a deţinut funcţia de director adjunct al agenției, după ce anterior lucrase în cadrul Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare timp de şase ani în domeniul juridic şi armonizării legislaţiei. În CV-ul său se menționează că Nicolae Ciubuc este absolvent al facultății de drept a USM, dar și a Academiei de Administrare Publică de pe lângă Preşedintele R. Moldova, Facultatea Economie şi Management Public.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *