Reacția Primăriei la restabilirea în funcție a lui Constantin Becciev

Reprezentanți ai Primăriei Chișinău au venit cu o reacție după restabilirea lui Constantin Becciev în funcția de director al întreprinderii „Apă-Canal”:

„Instanţa a admis cererea de chemare în judecată depusă de Constantin Becciev. În acelaşi timp, au fost anulate hotărârile Adunării generale extraordinare a acţionarilor SA „Apă-Canal Chişinău” din 08.09.2016, privind încetarea înainte de termen a împuternicirilor lui Constantin Becciev în calitate de director general al întreprinderii, dar şi numirea Veronicăi Herţa în funcţia respectivă.

În context, informăm că Consiliul de administraţie a Societăţii „Apă-Canal Chişinău” va contesta hotărârea instanţei de judecată.

De asemenea, aducem la cunoştinţa opiniei publice că, la 14.02.2017, SA „Apă-Canal Chişinău” a fost recunoscută în calitate de parte vătămată, în cauza penală în care Constantin Becciev are statut de învinuit, fiind suspectat de abuz în serviciu, soldate cu urmări grave”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Amintim că ieri, 20 februarie, magistrații Judecătoriei Râșcani au decis ca ex-directorul „Apă-Canal” să fie restabilit în funcție și să-i fie achitat prejudiciul în sumă de 33.966 de lei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *