Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Reacția PLDM după plecarea lui…

Reacția PLDM după plecarea lui Juravschi

Reacția Partidul Liberal Democrat din Moldova după plecarea deputatului Nicolae Juravschi nu s-a lăsat mult așteptată. PLDM a calificat acţiunea deputatului Nicolae Juravschi drept „gest de trădare şi corupţie politică”.
„În acest context, îl îndemnăm să îşi depună mandatul de deputat obţinut prin votul acordat de cetăţeni pentru PLDM. Acest gest va fi unul de onoare şi va demonstra independenţa deciziei sale.

Înţelegem că momentul acestei acţiuni ruşinoase nu este unul întâmplător şi este orientat spre distorsionarea totală a votului alegătorilor şi blocarea negocierilor de formare a unei coaliţii majoritare de guvernare. Sponsorii acestei acţiuni nu înţeleg că, prin traseism şi corupere, nu poate fi construit un viitor european. Este evident şi beneficiarul adevărat al acestei acţiuni.

Indiferent de presiuni şi jocuri murdare, PLDM rămâne ferm pe poziţii – R. Moldova are nevoie de o coaliţie pro-europeană, creată în baza votului exprimat de cetăţeni, şi nu a corupţiei şi traseismului politic”, găsim în comunicatul de presă transmis de partid.

Amintim că astăzi, 21 iulie, deputatul Nicolae Juravschi a anunțat să părăsească fracțiunea PLDM. Totodată, într-o declarație publică, Nicolae Juravschi a declarat că pleacă din PLDM, fiind nemulțumit de ceea ce se întâmplă în interiorul partidului. „Regret modul în care a fost înlăturat Iurie Leancă din partid și consider că plecarea lui a lovit dur în imaginea PLDM, favorizând dezbinarea lui”, a subliniat deputatul.