Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Reacția lui Șor după ce…

Reacția lui Șor după ce Codreanu i-a refuzat „cadoul electoral”

Foto: Facebook/Ilan Șor

Ruslan Codreanu a anunțat ieri, 13 mai, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, că Primăria nu va accepta „cadoul electoral” al lui Ilan Șor, care s-a oferit să repare toate trecerile subterane din sectorul Botanica. Proaspătul deputat susține însă că nu e vorba de niciun fel de campanie electorală și așteaptă un răspuns oficial de la Ruslan Codreanu.

„Multstimate domnule Ilan Șor, Primăria nu va accepta acest cadou electoral. Consider că orice investiție în proiecte de dezvoltare a orașului trebuie să fie făcută din surse legale și transparente, nu din fonduri dubioase”, așa și-a motivat decizia Ruslan Codreanu, care a mai adăugat că în acest an Primăria a alocat 10 milioane de lei pentru reparația a 8 treceri subterane.

Ilan Șor neagă însă că ar fi vorba de un cadou electoral și susține că a venit cu propunerea de a repara pasajele subterane după ce a recepționat mai multe plângeri din partea locuitorilor mun. Chișinău.

„Ce ține de proveniența resurselor financiare pentru modernizarea subteranelor, sunt informații deschise, au apărut chiar și în știri. E cazul să învățați să vă informați corect, în loc să faceți insinuări nefondate”, a mai adăugat Ilan Șor.

Ilan Șor a declarat anterior pentru ZdG că subteranele ar urma să fie reparate cu suportul financiar al companiei Avia Invest, al cărei director este Petru Jardan, deputat al fracțiunii Partidului „Șor”.