Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Reacția lui Năstase și Sandu…

Reacția lui Năstase și Sandu după ce democrații i-au invitat la negocieri: „Să își șteargă papucii cu aceste scrisorele”

Foto: privesc.eu

Liderii Blocului ACUM nu au răspuns la invitația Partidului Democrat de a negocia o eventuală coaliție în noul Parlament. La 1 martie, vicepreședintele democraților, Vladimir Cebotari, a mai făcut încă un apel la negocieri către Andrei Năstase și Maia Sandu, doar că cei doi lideri susțin că au semnat un angajament în fața cetățenilor și nu iau în calcul o astfel de negociere.

„Uitați-vă la agonia și disperarea cu care acționează Plahotniuc. Ne tot trimite scrisorele. Să își șteargă papucii cu aceste scrisorele și să nu ne mai deranjeze. Noi avem un program. Avem niște angajamente față de oameni. Le vom respecta și nu vom ceda în fața mafiei de orice culoare ar fi ea: roșie, albastră, fie Plahotniuc, Dodon, Șor sau alții”, a menționat Andrei Năstase în cadrul unui video postat pe pagina sa de Facebook.

Categorică la acest subiect este și lidera PAS, Maia Sandu, care a declarat anterior în cadrul emisiunii „Politica cu Natalia Morari” că zvonurile despre o eventuală coaliție între Blocul ACUM și Partidul Democrat sunt false.

„Să ridice toate mesajele noastre în care am spus clar, pentru cei care au avut urechi să ne audă, că nu facem nici un târg cu hoții”, a declarat Maia Sandu.

Vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Cebotari, a declarat în cadrul unui briefing de presă că democrații au înaintat către Platforma DA și PAS câte o scrisoare în care i-a invitat să participe la negocierile pe marginea formării unei coaliții în noul Parlament. Cebotari susține că democrații nu vor alegeri anticipate, iar lipsa unui răspuns din partea liderilor Blocului ACUM arată că aceștia sunt în febra emoțiilor electorale.