Reacția lui Ilan Șor la interviul realizat de ZdG cu fostul premier Valeriu Streleț

Primarul de Orhei și principalul figurant vizat în raportul companiei Kroll, reacționează la interviul realizat de ZdG cu fostul premier Valeriu Streleț. Ilan Șor a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj în limba rusă în care îl acuză pe fostul prim-ministru că ar fi furat „toată țara”.

„Tovarășe Streleț – încă un „pilot doborât”. Citesc interviul și mă întreb. Deci, vorbește omul care a fost în partid și care a furat toată țara până la ață. Dvs foarte bine cunoașteți sursele pe baza cărora a existat, așa-zisul vostru partid. Sunteți omul care, în cele 92 de zile de muncă în calitate de prim-ministru a reușit să distrugă tot ceea ce era. Toată lumea știe foarte bine cât de mult ați furat din agricultură și de ce această întrebare nu a fost acordată în interviu, precum nici Procuraturii sau Centrului Național Anticorupție”, a scris Ilan Șor pe pagina sa de Facebook.

Replica lui Șor vine după ce ex-premierul a declarat în cadrul interviului că în R. Moldova se poate întâmplat orice: „După Orhei, sau „Șorhei”, cum se mai spune, după Jora, în R. Moldova este orice posibil”.

Ilan Șor este principalul nume vizat în raportul companiei Kroll, care a investigat fraudele din sistemul bancar din R.Moldova. Șor este condamnat la șapte ani și jumătate de pușcărie de prima instanță, dosarul fiind însă acum examinat la Curtea de Apel, cu Șor în stare de libertate până la definitivarea examinării dosarului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *