Reacţia lui Ceban la acuzaţiile aduse de Chirtoacă şi Munteanu

Ion Ceban, candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova susţine că are o campanie electorală corectă și că toate cheltuielile pentru promovare sunt transparente.

Acesta a răspuns acuzaţiilor aduse de Partidul Liberal şi de Valeriu Munteanu, candidatul Uniunii Salvaţi Basarabia (USB).

Noi facem o campanie foarte corectă şi mereu am făcut o campnie corectă. DA, ma ales să punem accent pe panourile publicitare ca un instrument. Eu am ales această formă de publicitate, alții au ales altă formă în detrimentul materialelor de publicitate care ar putea să apară la posturile de televiziune, pentru că acolo publicitatea este mult mai scumpă. Procedura de raportare la CEC se face în etape şi rate. Nu e vorba de o lună, o lună și jumătate cât durează campania, a comentat Ceban.

Totodată, acesta a îi acuză pe contracandidaţii săi că se ocupă cu lucruri neimportante şi că ar trebui să propună soluţii concrete pentru locuitorii mun. Chişinău.

Marea majoritate a contracandidaţilor mei, în loc să vorbească despre programe şi idei concrete, pe care să le ofere locuitorilor mun. Chişinău, aleg să inventeze subiecte care să le dea valoare adăugată pentru comunicarea publică. Eu sunt corect, deschis și transparent ca şi toată echipa pe care o am în spate. Toate rapoartele sunt publice, nu este nimic de ascuns în această privinţă.

Astăzi, 7 octombrie, Uniunea Salvaţi Basarabia şi Partidul Liberal a cerut excluderea socialistului Ion Ceban din cursa electorală, precum că socialiştii a declarat suma reală indicată în rapoartele financiare prezentate la CEC pentru cheltuielile în campania electorală.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *