Reacția lui Andrian Candu la demisia Guvernatorului BNM

Prin intermediul unei postări pe Facebook, președintele Parlamentului i-a mulțumit lui Sergiu Cioclea pentru activitatea desfășurată la Banca Națională a Moldovei (BNM). Andrian Candu a enumerat realizării BNM din 2016 până în prezent, precizând că următorul Guvernator va corespunde standardelor impuse de Cioclea.

„Mulțumesc Guvernatorului Băncii Naționale, Sergiu Cioclea, pentru că din prima zi și până acum a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere în 2016. Mi-aș dori să fie cât mai mulți moldoveni instruiți care s-au afirmat în străinătate și vin să-și ajute țara în acest fel. Ratele dobânzilor au scăzut la un minim istoric, valuta națională este stabilă, au venit investiții străine importante în sectorul bancar. Creștere, stabilitate și o legislație modernă care asigură fortificarea în continuare a rezultatelor obținute – acestea sunt rezultatele activității Băncii Naționale din 2016. Voi avea grijă ca următorul Guvernator să fie pe măsura standardelor înalte impuse de Sergiu Cioclea și echipa sa”, a scris Andrian Candu pe pagina sa de Facebook.

Sergiu Cioclea și-a anunțat demisia din funcția de Guvernator al BNM în cadrul unui briefing de presă. Acesta a declarat că i-a adresat lui Andrian Candu o cerere de demisie din funcție începând cu 30 noiembrie curent.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

 1. Lider Moldovan

  “Voi avea grijă ca următorul Guvernator să fie pe măsura standardelor înalte impuse de Sergiu Cioclea și echipa sa”, a scris Andrian Candu pe pagina sa de Facebook.

  Va avea grijă ca următorul Guvernator să fie pe măsura standardelor drăcești ale cumnatu-său talpa iadului Plahotniuk și protejatului lui hoț juif Ilan Șor! Eu îi recomand să-l puie guvernator pe juiful Ilan Șor de-o dată și să nu mai umble “vo krug, da okolo”.

  Asta este admis, sau încalcă onoarea și demnitatea celor implicați?

 2. Traian Harașosfetiuc

  VOM FI FURAȚI, FURAȚI ȘI IAR FURAȚI DE REGIMUL PLAHOTNIUK

  Sergiu Cioclea avea salariu foarte bun și de asemenea alte facilități ca Guvernator al BNM. Sergiu Cioclea a hotărât să plece. ASTA NE DOVEDEȘTE, CĂ-N URMĂTORII ANI VOM FI FURAȚI, FURAȚI ȘI IAR FURAȚI DE REGIMUL PLAHOTNIUK.

  Coordonatorul regimului, talpa iadului Plahotniuk va ieși la tribună și cu vocea lui sacadată, scremută din fundul curului și ne va spune tot felul de năzbâtii pe care el, ortacii lui și regimul Plahotniuk, cum că le face pentru popor. Însă poporul, în afară de pupîncuriștii lui, va trăi tot rău și VOM FI FURAȚI, FURAȚI ȘI IAR FURAȚI.

  Prezervativul de multiplă folosință Adrian Candu cu moaca lui hlizâtoare și lunecoasă, parcă dată cu vaselină, va căuta un nou Guvernator, foarte puțin probabil ca acesta să fie hoțul miliardelor juifeara Ilan Șor. Probabil va fi unul nou, care va satisface poftele regimului Plahotniuk în întregime și VOM FI FURAȚI, FURAȚI ȘI IAR FURAȚI.

  Vom fi în stare la alegerile parlamentare din februarie să ne rupem din acest cerc diavolesc? Suntem oameni, avem demnitate și trebuie să încercăm. Formarea Blocului Partidelor Antioligarhice este dovada, că vom încerca. Deși, avem împotriva noastră sistemul electoral mixt, zămislit de căcatul de mâță “academic” Nicolae Dabija, avem Comisia Electorală Centrală, formată de talpa iadului
  Plahotniuk, avem circumscripțiile electorale, formate cât se poate de avantajos regimului Plahotniuk, TREBUIE SĂ ÎNCERCĂM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *