Reacţia fostului șef al IGP, Alexandru Pînzari, la acuzațiile lui Andrei Năstase

Ex-șeful IGP, Alexandru Pînzari, confirmă că a avut o întâlnire cu procurorul general interimar, Igor Popa. Acesta spune că a mers la Procuratură pentru a oferi declarații în baza materialelor privind uzurparea puterii în stat.

Astăzi, 23 iulie, Andrei Năstase a declarat că procurorul general interimar, Igor Popa, ar pune la cale o crimă, obstrucționând începerea unei cauze penale privind uzurparea puterii în stat de către Plahotniuc și alții, chemându-l în biroul său pe ex-șeful IGP, Alexandru Pînzari.

Potrivit lui Nastase un grup de procurori a prezentat ieri, 22 iulie, un raport cu privire la începerea unei cauze penale pentru uzurparea puterii în stat și l-a înaintat procurorului general interimar Igor Popa.

„În loc să ia o decizie, acest individ încearcă să obstrucționeze orice tentativă de a investiga o crimă odioasă săvârșită împotriva poporului R. Moldova, susţine Nastase-


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    “obstrucționând începerea unei cauze penale privind uzurparea puterii în stat de către Plahotniuc și alții, ” Pai da de … ca peste de la cap impute. Pin nu e curatenie la cesti uzurpatori, pina in strafundurile tari, nu om ave liniste si dreptate, ca mancurti o plantat pise tot oameni ai lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *