Rata de votare la ora 12:30

Până la ora 12:30 s-au prezentat la urne 25,41 la sută dintre cetățenii din R. Moldova cu drept de vot.

Cea mai mare rată de votare este în satul Pocrovca, Dondușeni (69,74 la sută), iar cea mai mică în raionul Soroca – 4 la sută.

Totodată, în Chișinău la urnele de vot s-au prezenta 21,05 la sută din locuitori, iar în Bălți – 23,03 la sută.

Amintim că alegerile sunt validate în cazul în care cel puțin 25 la sută din alegătorii înregistrați în fiecare localitate se prezintă la vot.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *