Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   PUN și-a anunțat candidatul pentru…

PUN și-a anunțat candidatul pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția Hîncești

Vlad Țurcanu este candidatul Partidului Unității Naționale la alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală nr. 38, Hîncești. Despre acest lucru a anunțat liderul formațiunii, Octavian Țîcu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Este o circumscripție românească, alcătuită din cetățeni care dimt și gândesc românește. Avem așteptări foarte mari de la această circumscripție, prentru noi un prim test al partidului reorganizat”, a declarat Octavian Țîcu.

„În următoarele 2 luni voi cutreiera cele 40 de localități dintre care un municipiu, mai multe sate și comune, pentru ca această circumscripție să aibă o voce în Parlament și să-i reprezinte pe oamenii de acolo. În Hîncești s-a desfășurat multe evenimente în ultimii ani, bună parte dintre care au fost finanțate și sunt finanțate de către România. Există acolo o mare problemă cu locurile de muncă. Important este ca oamenii din circumscripția 38 să poată să aibă în Parlament o voce care să pledeze pentru ca aceatsă circumscripție și pentru r. Hîncești în ansamblu, să-și merite și poziția geografică și suflul pe care îl au cetățenii”, a susținut Vlad Țurcanu.

Alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală nr. 38, Hîncești, vor avea loc pe 15 martie 2020. Decizia a fost luată de Comisia Electorală Centrală(CEC) după ce Alexandru Botnari a decis să renunțe la funcția de parlamentar în favoarea celei de primar.