PUN anunță că nu va participa la alegerile parlamentare: „Ieșiți la vot pe 24 februarie și votați blocul ACUM”

Partidul Unității Naționale a decis să nu participe la alegerile parlamentare din 2019. Președintele formațiunii, Anatol Șalaru a anunțat decizia partidului de a sprijini blocul electoral ACUM. 

Președintele PUN a mai declarat că decizia partidului de a nu participa la alegerile parlamentare „nu este abandonarea idealurilor unioniste, dar este o decizie matură care se datorează unor pericole majore ce planează asupra R. Moldova.

Facem apel către toți unioniștii să participe masiv la alegerile din februarie 2019 și să voteze blocul ACUM”, a declarat Șalaru.

PUN pune la dispoziția blocului ACUM oamenii și organizațiile sale. „Sprijinul PUN se va manifesta prin declarații politice. Le vom acorda tot sprijinul dezinteresat, cu excepția ajutorului financiar”, a punctat Șalaru.

Decizia a fost luată duminică, 16 decembrie, în prezența președintelui de onoare al PUN, Traian Băsescu. În cadrul vizitei sale la Chișinău, Traian Băsescu a avut discuţii și cu conducerea Partidului Liberal Reformator (PLR), dar și cu premierul R. Moldova, Pavel Filip.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Traian Harașosfetiuc

    Este o decizie ÎNȚELEAPTĂ. Chiar, dacă unii unioniști ar ține neapărat să se hârjonească la alegeri, apoi nu-i timpul ACUM. Pericolul care vine din partea Talpei iadului Plahotniuk și Monstrului mancurt și spion rusesc Igor Dodon este foarte mare. Cred, că Talpa Iadului Plahotniuk este mult mai periculos, datorită faptului că urzește capturarea statului și nimicirea oricărei tendințe de VERTICALITATE a moldovenilor. Vrea să ne transforme în DOBITOACE, care să muncească pe brânci pentru IADUL lui.

    Pe de altă parte Monstrul mancurt și spionul rusesc Igor Dodon prin faptul că este IDIOT, este aproape tot atât de periculos, ca Talpa Iadului Plahotniuk. Promovarea de către IDIOT a FEDERALIZĂRII R. Moldova ne dovedește, că urmărește o nouă INVAZIE RUSEASCĂ într-un mod sau altul în Basarabia. Cel mai probabil o INVAZIE HIBRIDĂ, ca-n Krimeia, folosind MANCURȚII locali.

    Ținând cont de caracterul speculativ al vraciului sanitar Anatol Șalaru și al animalului politic Traian Băsescu putem să ne așteptăm la o surpriză din partea celor doi în orice moment. Indiferent de ce nu s-ar întâmpla UNIONIȘTII trebuie să înțeleagă, că Blocul ACUM va distruge Regimul Plahotniuk și prin asta va apropia UNIREA.

  2. ivancelgroaznic

    Salaru cum o fost jigodie, asa este si va ramine, incredere in el nu este si nu poate fi. Si nu el distruge pe plaha ca are matsu subtire, acolo trebe de lucrat cu diaspora din Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *