PUN anunță că nu va participa la alegerile parlamentare: „Ieșiți la vot pe 24 februarie și votați blocul ACUM”

Partidul Unității Naționale a decis să nu participe la alegerile parlamentare din 2019. Președintele formațiunii, Anatol Șalaru a anunțat decizia partidului de a sprijini blocul electoral ACUM. 

Președintele PUN a mai declarat că decizia partidului de a nu participa la alegerile parlamentare „nu este abandonarea idealurilor unioniste, dar este o decizie matură care se datorează unor pericole majore ce planează asupra R. Moldova.

Facem apel către toți unioniștii să participe masiv la alegerile din februarie 2019 și să voteze blocul ACUM”, a declarat Șalaru.

PUN pune la dispoziția blocului ACUM oamenii și organizațiile sale. „Sprijinul PUN se va manifesta prin declarații politice. Le vom acorda tot sprijinul dezinteresat, cu excepția ajutorului financiar”, a punctat Șalaru.

Decizia a fost luată duminică, 16 decembrie, în prezența președintelui de onoare al PUN, Traian Băsescu. În cadrul vizitei sale la Chișinău, Traian Băsescu a avut discuţii și cu conducerea Partidului Liberal Reformator (PLR), dar și cu premierul R. Moldova, Pavel Filip.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *