PSRM va rămâne fără încă un deputat. Cine ar putea veni în locul lui Țurcan

După ce Vladimir Țurcan a fost numit judecător la Curtea Constiutuțională (PSRM), în termen de 30 de zile, socialistul trebuie să renunțe la mandatul de deputat. Respectiv, fotoliul lui în Parlament ar putea fi ocupat de către Alla Darovannaia.

Aceasta este următoarea pe lista națională a PSRM, după Adrian Albu, care ar urma să îl înlocuiască pe Victor Gaiciuc, numit recent în funcția de consilier al președintelui R. Moldova în domeniul apărării și securității naționale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate (CSS).

Alla Darovannaia, candidata nr. 28 pe circumscripția națională a PSRM pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, este economist, doctor în științe, conferențiar universitar, coordonator de proiecte, cadru didactic al ASEM.

Foto: socialistii.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *