Primele declarații ale lui Ion Ceban după închiderea secțiilor

Candidatul PSRM la fotoliul de primar a mulțumit tuturor alegătorilor care au participat astăzi la vot. Ion Ceban a mulțumit echipei și a declarat că a fost o campanie electorală bună, pentru că s-a pus accent pe problemele orașului, nu pe geopolitică.

Întrebat despre încălcările identificate de echipa sa, acesta a declarat că juriștii vor pregăti informațiile referitor la acest subiect. Ion Ceban a recunoscut că la sediul PSRM, acolo unde așteaptă rezultatele votării, este prezent și președintele Igor Dodon.

„Măria sa, alegătorul, urmează să ne spună ce a votat astăzi”, a declarat Ion Ceban, întrebat dacă este sigur de victoria sa în alegeri.

În primul tur de scrutin Ion Ceban a înregistrat un rezultat de 40,97% din voturi, iar Andrei Năstase a acumulat 32,12%. La urnele de vot s-au prezentat 39% din alegători. Câștigător în turul doi va fi declarat candidatul care va obține cel mai mare număr de voturi.

Prezența finală la urne: cu 3,6% mai mare decât în primul tur, dar cu aproape 10% mai mică față de 2015


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *