Prim-ministrul Pavel Filip întreprindere o vizită de lucru la Bruxelles

În perioada 13-14 mai, prim-ministrul Pavel Filip întreprinde o vizită de lucru la Bruxelles, unde va participa la evenimentele consacrate celei de-a zecea aniversări a Parteneriatului Estic, informează Guvernul R. Moldova.

Potrivit unui comunicat de presă al executivului, premierul va rosti un discurs în cadrul Conferinței de Nivel Înalt dedicată aniversării a 10 ani de la lansarea Parteneriatului Estic, precum și va participa la cina festivă oferită de președintele Consiliului European, Donald Tusk. De asemenea,  prim-ministrul  va avea și o serie de întrevederi bilaterale cu înalți oficiali europeni, șefi de stat și de guvern.

Parteneriatul Estic reprezintă o iniţiativă de consolidare şi aprofundare a cooperării Uniunii Europene cu şase state din vecinătatea estică a Politicii Europene de Vecinătate: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova şi Ucraina.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *