Președinția a cumpărat mașini de întreținere a podelelor de peste 300 mii de lei

Aparatul Președintelui R. Moldova a încheiat un contract cu o firmă din Chișinău pentru achiziționarea unor mașini de întreținere a podelelor. Suma contractului este de 338.292 lei. 

Anul trecut, în octombrie, Președinția a mai achiziționat echipamente şi accesorii pentru computer în sumă totală de peste 985 mii de lei.  La sfârșitul lui 2017, Președinția a cumpărat un aparat de fotografiat de 162 000 de lei. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    Uite ase spala bani Dodonel, prin firme de la care cumpara la preturi astronomice, care nu are de aface cu realitate. Dar sint bani de la narod, deci poate cheltui ca banu trebe a circula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *