Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Președintele României: Astăzi decidem împreună…

Președintele României: Astăzi decidem împreună cum arată România de mâine

Președintele României, Klaus Iohannis a participat în dimineața zile de astăzi la votare, din imagini fiind văzut cum așteaptă în secția de votare, de rând cu alți români. După votare acesta  a adresat un îndemn în adresa cetățenilor români, încurajându-i să voteze: ”Veniți la vot, dragi români, pentru că azi puterea politică este la voi! Astăzi decidem împreună cum arată România de mâine. Suntem la primele alegeri dintr-o serie mai lungă și începând de acum puteți să schimbați România”.

Președintele României a adresat cuvinte speciale de mulțumire celor care au contribuit la informarea cetățenilor cu privire la vot, inclusiv activiștilor societății civile: ”Le mulțumesc tuturor celor care au inițiat campanii de mobilizare pentru vot, companii, ONG-uri, persoane private”.

Mesajul președintelui Iohannis a fost plasat pe pagina oficială a președinției române www.presidency.ro, dar și pe conturile de Facebook și Twitter ale președintelui României, unde au fost apreciate de zeci de mii de oameni, fiind distribuite de mii de ori și adunând sute de comentarii.

Amintim că în anul 2018, alegerile municipale de la Chișinău au fost invalidate din cauza unui comentariu similar postat pe Facebook de către candidatul care a ieșit învingător, Andrei Năstase.