Președintele PDM: Botnari își va depune mandatul în această săptămână. Ce spune despre alți democrați

Deputatul Constantin Botnari își va depune mandatul în această săptămână, a anunțat președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, în cadrul ediției din 25 noiembrie a emisiunii „Secretele puterii” de la Jurnal TV.

Șeful democraților a precizat că „a avut o discuție” cu Botnari.

Cât privește alți colegi, Filip a declarat că „nu vreau să fiu judecătorul sau procurorul pentru membrii noștri de partid”.

„Eu voi încerca să schimb baza acestui partid. Cei care se vor regăsi vor fi în continuare, care nu – vor pleca de la sine”, a adăugat el.

Pavel Filip a anunțat că a i-a solicitat lui Constantin Botnari să renunțe la mandat săptămâna trecută, iar acesta i-a spus că se va gândi.

Fracțiunea parlamentară a PDM este compusă din 30 de deputați.

Foto: tribuna.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *